Dominique Willaert en Anja Vanrobaeys

Tickets

Registraties zijn gesloten

Dominique Willaert en Anja Vanrobaeys

Dubbele boekvoorstelling

Climaxi vzw organiseert op woensdag 21.02 een inhoudelijk gesprek en debat over luisteren en strijden in de Denderstreek. De aanleiding hiervan zijn de boeken die beide auteurs het voorbije jaar hebben uitgebracht.

Dominique Willaert bereikt met zijn boek ‘Niet alles maar veel begint bij luisteren‘ over de Denderstreek honderden mensen. Ze zijn geëngageerd in hun buurt of straat. Ze dragen evenwel niet allemaal de politiek nog een warm hart toe. Sommigen zijn alle politiek beu, anderen stemmen links, nog anderen stemmen extreem-rechts. Dominique luisterde naar hen allemaal.

Anja Vanrobaeys is kamerlid voor Vooruit. In haar boek ‘Waarom ik blijf strijden’ legt ze uit waarom voor haar politiek net nodig is en waarom ze daar verder wil mee gaan.

Deze boeiende confrontatie van ideeën wordt gemodereerd en overgoten met een rood/groene saus door Filip De Bodt, coördinator van vzw Climaxi.

Deze activiteit kadert in het leesbevorderingsproject Goed Geboekt van vzw ’t Uilekot.

Inkom: vrije bijdrage. Op deze avond worden er boeken van deze auteurs te koop aangeboden. Er is ook mogelijkheid tot het laten signeren.


Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
woensdag 21 februari 2024
19:30 22:00 (Europe/Berlin)

Toevoegen aan Agenda

Locatie

't Uilekot

Groenlaan 41
Herzele 9550
--'t Uilekot--
+32 53 62 64 36

Bekom de routebeschrijving

Organisator

't Uilekot

--'t Uilekot--
+32 53 62 64 36
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.